Service Laptop - Reparatii PC Cluj

Probleme clasice de software sau reparatia componentelor hardware, iti stam la dispozitie oferind service laptop profesional

service laptop pc

Reparatii Laptop sau Calculator

Daca te-ai saturat sa ai mereu probleme cu calculatorul, laptopul, tableta, acum e momentul sa apelezi la specialistii FIBER IT. Nu risca sa iti deteriorezi componente sau functii ale laptop-ului sau PC-ului.

Fie ca te confrunti cu probleme constante si sacaitoare sau cu incetarea functionalitatii totale a calculatorului/laptopului tau, suntem disponibili sa te ajutam sa rezolvi problema, cat mai repede posibil.

Unul dintre specialistii nostri vor diagnostica problema si iti vor recomanda cea mai buna solutie. In urma etapei de identificare si diagnosticare a problemei, generam cea mai buna solutie pentru tine.

Tipuri de service Laptop sau Calculatoare

Nu iti mai pierde timpul cautand pe internet metode de rezolvare. In majoritatea cazurilor,  poti risca sa agravezi problema. Incercarile de remediere in absenta suficientelor cunostiinte, pot duce la deteriorarea ireversibila a componentelor sau functiilor calculatorului tau. Alege service laptop oferit de FIBER IT.

Reparatii componente

Ai o problema cu laptopul sau calculatorul? Apeleaza la un specialist pentru a o remedia in cel mai scurt timp posibil.

De la probleme de hardware la probleme de software, noi ne vom ocupa de laptopul tau si il vom face sa functioneze la capacitate maxima.

Inlocuire componente

Noi vom inlocui componente defecte ale laptop-ului sau calculatorului tau dupa ce vom diagnostica problema. Inlocuim piese precum procesor, hard disk, memorii RAM, carcasa sau placa video in cazul desktopurilor.
Diagnosticul, achizitionarea componentelor si inlocuirea acestora vor fi efectuate de noi.

Inlocuire display si tastatura

Noi iti inlocuim display-ul sau tastatura laptopului intr-o zi lucratoare. Tot ce aveti de facut este sa aduceti laptopul la noi iar noi vom stabili modelul exact al tastaturii sau display-ului, pentru a putea sa le inlocuim cu piese compatibile. Iti putem aduce chiar si o baterie noua sau un incarcator nou, pentru a putea folosi laptopul la capacitate maxima.

Instalari sistem de operare

Daca ai un calculator sau un laptop care raspunde greu comenzilor, atunci ai nevoie de reinstalarea sistemului de operare. Noi iti putem instala sisteme de operare precum Linux sau Windows. Dupa reinstalare, computerul dumneavoastra va raspunde mult mai rapid comenzilor, va fi mult mai curat si veti scapa si de eventualii virusi.

Devirusare si optimizare

Oricata grija ati avea, daca petreceti mult timp online, sunt sanse foarte mari ca si calculatorul dumneavoastra sa se viruseze. Daca aveti foarte multe aplicatii instalate si nu va permiteti sa le pierdeti prin reinstalarea sistemului de operare, noi va putem devirusa si optimiza computerul. Fisierele temporare de care nu aveti nevoie vor fi sterse iar registrii stricati vor fi inlaturati.

Curatare laptop de praf

Fie ca aveti un laptop sau un calculator, cu timpul acesta va acumula praf la ventilatoarele de racire, iar pasta termica aplicata pe procesor isi va pierde proprietatile. Noi va vom curata laptop-ul sau calculatorul de praf si vom inlocui pasta termica. Astfel temperatura procesorului va fi mult mai mica in timpul utilizarii, evitand astfel o posibila defectare a acestuia, si veti putea simti si o imbunatatire a performantei datorita temperaturii scazute.

Program - Cluj Napoca

Luni - Vineri 09:00 - 17:00

Suna acum 0751 901 688