Campanii de Publicitate Facebook Ads

Servicii de Promovare facebook ads cu partenerul tau de incredere

campanii facebook ads
CRESTEREA VANZARILOR PRIN RETELE DE SOCIALIZARE

Promovare Facebook Ads

Alege acest tip de promovare online fie ca ai o mica afacere locala sau esti de ceva vreme pe piata cu produsele/serviciile tale si vrei sa te faci cunoscut potentialilor clienti sau vrei sa iti cresti vanzarile.

Sau poate vrei sa iti faci vizibila afacerea si altor categorii de clienti si nu vrei sa risti sa investesti fonduri acolo unde nu vei obtine rezultate.

Pentru aceste cazuri si multe altele, putem colabora si scoate la iveala planul publicitar si strategiile personalizate afacerii tale.

Crearea campaniilor
FB Ads

Cream cea mai buna strategie de publicitate pentru serviciile/produsele tale.

Stabilirea clientilor tinta
Facebook Audience

Identificam clientii tinta in functie de locatie, varsta si gen.

Start Campanie
FB Ads

Urmarim campania de publicate si ajustam in timp real indicatorii de performanta.

Specialistii Facebook Ads sunt aici pentru dvs.

Oferim servicii complete de publicitate prin Campanii Facebook Ads in functie de bugetul alocat.

Sansele ca afacerea ta sa fie accesibila clientilor si sa rezulte in profit direct cresc daca folosesti ca modalitate publicitara Facebook Ads.

Home-7-Search-Engine-Optimization-Image

Stabilim impreuna, pe baza tipului de afacere pe care o ai, a bugetului si a obiectivelor tale, cum investim banii in functie de ceea ce iti doresti. Astfel, stabilim impreuna obiectivul tau.

Home-7-Content-Marketing-Image

Personalizam optiunile de selectare a clientilor tinta si ii includem si pe cei similari categoriei tinta principale, in asa fel incat sa crestem sansele ca ei sa vada ceea ce vinzi/oferi.

Home-7-Link-Building-Service-Image

Dupa ce totul este stabilit, pornim campania. Ne asiguram ca monitorizam constant schimbarile din campania ta si o ajustam la trend-urile actuale de publicitate pe desktop si mobil.

OFERTA DE PROMOVARE ONLINE

Solicita un plan de
Publicitate Facebook Ads

Daca iti doresti optiuni particularizate pe tipologia afacerii tale, vino sa stabilim impreuna cele mai relevante criterii care sa te conduca la profit.