FIBER IT

Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie “Termenii si conditiile” de utilizare a site-ului www.fiberit.ro . Daca nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa nu folositi site-ul nostru. Daca veti utiliza in continuare site-ul nostru, vom considera ca ati acceptat “Termenii si conditiile”.

Folosirea textelor si a informatiilor de pe acest website este permisa doar cu acordul scris al SC FIBER IT SRL. Orice copie a documentelor, materialelor sau a informatiilor preluate de pe site fara acordul SC FIBER IT SRL trebuie sa includa instiintarea de copyright. Orice incalcare a acestor prevederi atrage dupa sine raspunderea potrivit legii.

Logo-ul ce apare pe acest site apartine SC FIBER IT SRL si este interzisa folosirea acestuia, fara acordul SC FIBER IT SRL. Nici o parte din acest website nu poate fi reprodusa, retransmisa ori stocata pe un alt site sau printr-un alt sistem electronic de inregistrare.

Accesarea site-ului de catre un utilizator se face pe propria sa raspundere. Informatiile de pe acest site va sunt oferite doar pentru scopurile dumneavoastra de informare. Aceste informatii pot contine erori tipografice, iar informatiile pot fi modificate, reactualizate si sterse fara o instiintare prealabila.

SC FIBER IT SRL isi rezerva dreptul de a aduce in orice moment modificari continutului website-ului.

Proprietarul acestui site nu garanteaza functionarea neintrerupta si lipsita de erori a site-ului si a serverelor, dupa cum nu este raspunzator de riscurile specifice utilizarii site-urilor informatice (virusi, alte elemente sau actiuni care pot provoca daune specifice Internetului si tehnologiilor digitale).

SC FIBER IT SRL nu ofera nicio descriere si nicio garantie de orice fel referitoare la orice alt site pe care puteti alege sa il accesati prin intermediul prezentului site. Link-urile de pe www.fiberit.ro catre astfel de site-uri sunt oferite doar pentru confortul dumneavoastra si nu trebuie considerate a sugera ca SC FIBER IT SRL aproba continutul acelor site-uri de web sau orice continut al acestora.

SC FIBER IT SRL nu va fi in nicio situatie responsabil fata de nicio persoana pentru orice daune directe, indirecte sau alte tipuri de daune rezultate din accesarea acestui website ca, de exemplu, orice pierdere de profit, intreruperea afacerilor sau pierdere de date, chiar daca partea nu este avertizata in mod expres asupra posibilitatii unor astfel de daune.

Eventualele litigii aparute intre SC FIBER IT SRL si utilizatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Municipiul Cluj-Napoca.

Prin utilizarea acestui site si/ sau a serviciilor noastre, sunteti de acord cu “Termenii si conditiile”, in asa cum sunt prezentate in acest document.

Ne rezervam dreptul sa modificam “Termenii si conditiile” oricand, fara o instiintare prealabila. In cazul unor modificari semnificative ale acestui document, va vom instiinta, prin e-mail sau printr-un anunt pe pagina noastra de pornire.