Creare magazin online

Alege varianta profesionala pentru crearea unui magazin online cu rezultate rapide.

Home-7-Web-Marketing-Image
VINDEM ONLINE RAPID SI SIMPLU

Realizare Magazin Ecommerce

In Romania, piata de vanzari online este intr-o continua crestere, ceea ce poate sa iti aduca multe beneficii afacerii tale. In timp, costurile de administrare si promovare ale unui magazin online sunt mai mici decat cele ale unui magazin fizic. Chiar daca nu ai cunostinte in acest domeniu sau nu stii de unde sa incepi, lasa in grija noastra totul. Ne ocupam noi de tot.

Pe langa partea de creare magazin online, vom planifica si partea de branding, iar ulterior promovare. Un aspect important pentru buna functionare a afacerii, este promptitudinea cu care vei raspunde clientilor, dar si raportul calitate/pret oferit.

Avantajele unui magazin online

Afacerea ta online are nevoie de o platforma ecommerce profesionala pentru a atrage cat mai multi clienti. Faciliteaza procesul de vanzare, oferind clientilor si viitorilor clienti modalitati rapide si comode de cumparare a produselor preferate.

design responsive

Nu mai pierde clienti din cauza experientei nefavorabile. Cream un magazin online optimizat pentru orice dispozitiv: desktop, tableta, telefon.

suport rapid

Fii in contact cu clientii tai cand au o intrebare sau o problema. Ofera-le posibilitatea de achizitie a produselor dorite 24/7.

import produse

Importa/exporta produsele din magazinul online, simplu si rapid, cu ajutorul feed-ului de produse. Primesti notificare pentru stoc redus.

facturare online

Cu doar un click poti emite factura cu datele clientului, direct in platforma. Aceasta poate fi expediata pe email sau printata si atasata in colet.

generare awb integrat

Posibilitatea emiterii AWB-ul direct in platforma, pentru cele mai folosite firme de curierat. Astfel, clientul poate urmarii unde se afla coletul pe traseul catre el.

plata online card

Plata online cu cardul a produselor comandate. Toate tranzactiile se fac in siguranta, prin intermediul unui procesator de plati cu cardul (MobilPay, EuPlatesc, etc.).

securitate monitorizare

Integrare Google Analytics si Webmaster, posibilitate de backup si restaurare a bazei de date, integrare API pentru diverse programe si aplicatii.

marketing promotii

Nu e nevoie sa mai stai cu grija identificarii celor mai vandute sau a celor mai populare produse. Cu doar un click, ai acces la toate aceste informatii.

usor de folosit

Panou de administrare usor de folosit. Ai posibilitatea de a modifica rapid produse, categorii, dar si procesarea comenzilor din magazin.

Solictita Oferta Magazin Online

Cream oferte de pret personalizate bugetului si solicitarilor dumneavoastra.

UN MAGAZIN PROFESIONAL VINDE

Ce contine un magazin online?

Pe langa avantajele prezentate mai sus, platforma unui magazin online va mai ofera urmatoarele: numar nelimitat de produse si categorii, comparator produse, filtrare si sortare produse, formular dedicat pentru returnarea unui produs, functie de cautare inteligenta, predictiva, frendly URL, posibilitatea crearii de cupoane de reducere, plasare comanda cu sau fara cont de client, wishlist, etc..

Aveti evidenta vanzarilor si a stocului pentru o aprovizionare mai usoara: posibilitatea generarii din platforma de administrare a rapoartelor de vanzari, calcularea totalurilor de vanzari pe zi/saptamana/luna sau o anumita perioada setata.

continut magazin online