Va rugam asteptati ...

Servicii Optimizare SEO

Campaniile de optimizare SEO cuprind un complex de metode menite sa ajute la obtinerea unor rezultate mai bune in motoarele de cautare. SEO include strategii prin care vizibilitatea si pozitia in motoarele de cautare in asa fel incat sa contribuie, alaturi de alte metode de optimizare platite la obtinerea unor indicatori relevanti pentru afacerea ta (ranking, credibilitatea brand-ului, nivelul de mediatizare, etc.). Un aspect cheie in obtinerea profitului de urma oricarei afaceri.
Audit seo gratuit

Pasul #1. Cerinte / Audit SEO

Stabilim impreuna pachetul cel mai profitabil pentru optimizarea afacerii tale Online.


In cadrul acestei prime etape culegem date relevante despre tipul afacerii, obiectivele tale, bugetul investit si asteptarile tale.


Ulterior, lansam propuneri cu privire la cel mai potrivit pachet pentru cerintele tale, raportat permanent la obiectivele pe care le ai.


In cadrul etapei de audit SEO, avem grija sa parcugem cativa pasi esentiali. Prin urmare, iti evaluam in mod profesionist website-ul sau decidem impreuna sa iti creem unul in functie de cerintele tale si tipul de afacere pe care ti-o doresti.


Ulterior, elaboram o strategie prin care sa iti asiguram vizibilitatea maxima in motoarele de cautare si mentinerea constanta in pozitiile superioare

Servicii optimizare seo

Pasul #2. Optimizare On-site

Ne apucam de munca si optimizam, in functie de nevoi, continutul site-ului. Cu alte cuvinte, avem grija ca site-ul tau sa fie sau sa revina repede in topuri.


In aceasta etapa, luam in calcul atat parametrii de performanta ai site-ului tau, cat si calitatea si cantitatea continutului acestuia.


De la termenii folositi in cadrul continutului textului pana la imbunatatirea link-urilor, ne asiguram ca nu scapa nicun detaliu relevant pentru optimizare.


Monitorizam constant toti parametrii de performanta a site-ului tau si suntem atenti sa modificam aspectele care aduc succesul in pozitiile Google. Ajustam aceste doua aspecte in asa fel incat te pozitionam in topul paginilor de rezultate ale motoarelor de cautare.

Optimizare SEO

Pasul #3. Optimizare Off-site

Si pentru ca serviciile SEO sunt incomplete fara optimizarea off-site, iti oferim modalitati profesioniste pentru parcurgerea acestui pas.


Nu lasam continutul site-ului tau sa ramana necunoscut sau limitat asa ca ne ocupam si de crearea de campanii backlink, editoriale, directoare web, blog, comentarii forum, schimb de link-uri.


Alegem forma potrivita de optimizare off-site, raportandu-ne la cerintele actuale in care alcatuirea exclusiva a textului nu mai este atat de eficienta ca alternarea tipologiilor si formelor de texte.

De ce optimizare SEO ?

O pozitie a cuvintelor cheie in top 10 Google, Bing si Yahoo poate creste numarul de potentiali clienti pe termen lung fara costuri suplimentare de promovare. Este un prim pas ce te va conduce inspre imbunatatirea beneficiilor materiale derivate din afacerea ta. Optimizarea SEO creste vizibilitatea site-ului tau, implicit crescand sansele ca afacerea ta sa se dezvolte prin accesarea serviciilor si produselor de tot mai multi oameni.

Campaniile de optimizare SEO sunt instrumentul care face posibila conectarea intre produsele sau serviciile tale si publicul tinta. Aspecte precum vizibilitatea site-ului tau sau pozitia in motoarele de cautare sunt indicatori asociati cu cresterea profitului pe termen lung.

 • Continut bine optimizat
 • Viteza de accesare a pagini web
 • Design responsive adaptat pentru orice dispozitiv
 • Cuvinte cheie evidentiate
 • Indexarea paginilor web in motoarele de cautare
 • Link-uri google friendly dupa standard google
 • Autoritatea domeniului web
 • Autoritatea paginii web
 • Protectie si siguranta paginii web
 • Link-uri social media implementate in pagina
 • Google Analytics implementat in pagina
 • Top 3 pozitii in Google, Bing si Yahoo

Beneficii pe termen scurt dupa optimizare website

 • Cresterea numarului de potentiali clienti
 • Pozitie mult mai buna in cautarile organice google si bing
 • Cresterea traficului pe site
 • Credibilitatea brandului, oamenii au incredere in Google
 • Evidentierea dvs. fata de concurenta

Beneficii pe termen lung dupa optimizare website

 • Afacerea dvs. creste la nivelul urmator
 • Cheltuieli reduse pe termen lung, astfel rentabilitatea creste (ROI)
 • Costurile pentru campaniile CPC (cost per click) se reduc
 • Rezultatele sunt permanente

Abonament Optimizare website

Website-ul tau poate fi acum in topul cautarilor pe Google, Bing si Yahoo folosind serviciile noastre SEO. Pentru o performanta optima iti recomandam un abonament de minim 6 luni. Datorita schimbarilor din mediul online, din ultimele decenii, indexarea paginilor web si calcularea pozitiei in motoarele de cautare a devenit tot mai mult influentata aparitia noilor termeni si combinatii de cuvinte cheie. Amploarea site-urilor web si modificarea termenilor de cautare rezulta in necesitatea evaluarii traficului pe termen lung, nefiind relevante doar cuvintele de impact pe termen scurt. De aceea, un abonament pentru minumum 6 luni permite evaluarea fluctuatiilor si ajustarea strategiilor SEO in functie de masa cuvintelor-cheie a momentului. Pe scurt, un abonament de 6 luni pentru optimizarea site-ului asigura o evaluare inclusiva.

Oferta personalizata servicii SEO

Solicita un plan personalizat daca unul din pachetele de mai sus sunt prea mici pentru bugetul tau sau doresti sa investesti o alta suma decat cele standard. Ne dorim sa oferim flexibilitate clientilor nostrii, asa ca suntem deschisi la ajustarea pachetelor standard SEO. Vrem ca tu sa beneficiezi de avantajele promovarii afacerii tale, indiferent de tipul si bugetul acesteia.

SOLICITA OFERTA