Va rugam asteptati ...

Creare Magazin Online

Afacerea ta online are nevoie de o platforma ecommerce profesionala pentru a atrage cat mai multi clienti. Faciliteaza-ti tot procesul de vanzare, oferind clientilor si viitorilor clienti modalitati rapide si comode de selectare a produselor preferate. Flexibilizeaza-ti monitorizarea comenzilor si tine evidenta lor fara prea multe batai de cap. Debaraseaza-te de tabele incarcate si hartii nenumarate cand vine vorba de inventarierea produselor magazinului tau.
Creare magazin online

#1. Instalare / Configurare magazin online

Instalam si configuram platforma profesionala pentru magazinul tau online. Luam in calcul criterii relevante pentru a-ti organiza aspectul si functiile paginilor web ale magazinului tau online.
Ne bazam pe recomandari specializate, dar integram si preferintele personale atunci cand iti configuram platforma pentru magazinul tau. In functie de tipul tau de afacere, extinderea magazinului si modalitatea de promovare publicitara, iti oferim configurarea optima a acestuia la preturi accesibile.
Optimizare magazin online

#2. Design si module

Stabilim impreuna caracteristicile optime ce tin de aspectul si functionalitatea magazinului tau. Luam in considerare preferintele si sugestiile tale si le suplimentam cu recomandari specializate.
Ca sa asiguram ca magazinul tau creste sansele ca tu sa castigi mai mult, optimizam aspectul paginilor web. Stabilim impreuna structura cea mai avantajoasa pentru magazinul tau. Organizam paginile in functie de tipul, cantitatea si caracteristicile produselor tale in asa fel incat sa ajung cat mai usor la viitorii tai clienti.
Dezoltare magazin online

#3. Dezvoltare magazin

Se dezvolta magazinul dvs. in functie de caracteristicile stabilite. Includem produsele sau serviciile cele mai relevante.
Dupa ce ii organizam continutul si delimitam sectiunile, introducem continut relevant pentru fiecare produs sau serviciu in parte. Avem grija sa facem paginile adaptate tabletei sau desktop-ului, prevenind astfel nemultumirea viitorilor tai clienti.
Promovare magazin online

#4. Deschidere magazin online

E momentul sa incepi vanzarile online. Urmarim cele mai cautate produse si optimizam modalitatea de afisare in asa fel incat sa ajunga mai aproape de publicul tinta. Ne asiguram ca nu exista bariere care sa incetineasca comenzile si ca oferim clientilor tau o experienta de cumparare online cat mai placuta.
Suntem atenti la schimbarile in preferintele clientilor tau in ceea ce priveste categoriile de produse sau servfcii ale afacerii tale. Utilizam statistici si informatii legate de aceste preferinte ca sa iti optimizam vanzarile.

Caracteristici magazin online

Un magazin online cu potential financiar cuprinde o serie de functii care ii confera aceasta caracteristica. Modulele cele mai relevante ale magazinului online te ajuta sa anticipezi cheltuieli, castiguri si sa oferi clientilor tai o experienta placuta in contact cu pagina web si procesul de selectare si comandare a produselor. Va prezentam o lista de module care exista in configuratia standard sau pot fi integrate in magazin la cerere.
Administrare magazin

Administrare continut (CMS)

Se poate modifica continutul paginilor statice sau a formularelor din panoul de administrare.
import si export produse

Import / Export Produse

Abilitatea de a exporta sau importa produse.
Inventar magazin online

Inventar Automat

Inventarul este automat si sunteti notificat cand stocurile sunt pe terminate.
marketing online

Sistem Marketing & Promotii

Sistem integrat de marketing, si adaugare promotii.
filtrare produse

Filtre produse

Adaugare nelimitata de filtre pentru afisare de produse.
newsletter clienti

Newsletter

Solutie integrata de newsletter pentru informarea clientilor despre produsele noi sau promotii.
transport integrat magazin online

Sistem Transport / Livrare

Sistem integrat de transport si generare AWB - FanCourier, Urgent Cargus, GLS, etc.
rapoarte vanzari

Rapoarte Vanzari

Raport de vanzari cu selectare de perioda.
grupuri de clienti

Grupuri de clienti

Creare de grupuri pentru clienti cu avantaje diferite.
SEO

SEO Friendly

Magazinul este creat cu functionalitati SEO standard (url, meta tags, sitemap, Google Rich Snippet).
monede

Multi Language/Currency

Se pot adauga mai multe limbi si valute cu actualizare automata.
design responsive

Design Responsive

Optimizare magazin pentru orice dispozitiv folosit: Desktop, tableta, telefon.

Pachet Magazin Online personalizat

Realizam magazine online adaptate nevoilor dumneavoastra de business. Indiferent ca sunteti la inceput de drum in mediul online sau doriti sa faceti un upgrade afacerii, nu ezitati sa ne contactati. Cream oferte de pret personalizate bugetului si solicitarilor dumneavoastra.

SOLICITA OFERTA