Va rugam asteptati ...

Certificate SSL

Certificatul SSL indeplineste doua functii: asigura confidentialitatea datelor (prin incriptare) si o autoritate independenta asigura ca proprietarul site-ului este cel care se declara.
Certificat SSL Thawte

Certificat SSL Thawte

Cu certificat SSL Thawte site-ul dvs. va oferii increderea de care au nevoie clientii. Thawte ofera cea mai buna valoare comparativ cu alti furnizori de certificate. Securizati informatiile sensibile ale clientilor dvs. alaturi de partenerul de incredere Thawte.
Certificat SSL Comodo

Certificat SSL Comodo

Un certificat SSL Comodo este rapid si eficient pentru o afacere online, protejand tranzactiile online. La un cost scazut, fiecare certificat este perfect pentru companii de dimensiuni mici si mijlocii.
Certificat SSL RapidSSL

Certificat SSL RapidSSL

Certificatele digitale RapidSSL Wildcard pot securiza un domeniu sau subdomenii si este compatibil cu 99% din browserele web.
Certificat SSL Geotrust

Certificat SSL Geotrust

Alege un certificat SSL Geotrust pentru performanta la un pret avantajos. Protejeaza datele online rapid alaturi de Geotrust.
Certificat SSL Symantec

Certificat SSL Symantec

Symantec ofera certificate cu criptare SSL de pana la 256 de biti si pot fi utilizate pentru securizarea site-urilor web, portale, serverelor de aplicatii sau serverelor de e-mail.
Certificat SSL Globe

Certificat SSL GlobeSSL

GlobeSSL ofera solutii SSL ideale pentru afaceri online si e-commerce. Certificatele SSL ajuta acum la o pozitionare mai buna in Google

De ce Certificat SSL ?

Castiga increderea clientilor tai protejand datele lor. Daca semnatura este compromisa, Certification Authority este obligata sa plateasca daune de pana la 1 mil dolari.
Certificat SSL Securitate

Securitate

Prin folosirea unui Certificat SSL in cadrul contului de gazduire va puteti proteja de eventualele atacuri asupra informatiilor trasmise prin site.
Certificat SSL identitate

Identitate

Certificatele SSL valideaza identitatea companiei si ofera increderea clientilor. Browserul verifica automat daca certificatul este semnat de o autoritate recunoscuta de certificare.
Certificat SSL confidentialitate

Confidentialitate

Certificatul SSL este folosit de milioane de afaceri online pentru a proteja datele clientilor lor. Toate datele sunt criptate intre utilizatorul final si site.