Ce inseamna SEO ?

ce inseamna seo

Termenul S E O ( Search Engine Optimizattion ) a aparut in anii 90 si inseamna optimizare SEO pentru motoarele de cautare. SEO a luat nastere ca urmare a nevoii de crestere a traficului pe site-urile web.

Concret, este vorba de promovarea paginilor web prin respectarea anumitor pasi care sa creasca pozitia paginii respective in motoarele de cautare. Cuvintele cheie relevante tipului de activitate al site-ului sunt foarte importante in acest caz.

FIBER IT are o echipa de profesionisti care se vor asigura ca site-ul tau va ajunge in primele pozitii in motoarele de cautare printr-o optimizare eficienta si sigura. O optimizare eficienta are multiple beneficii precum cresterea traficului pe site-ul respectiv, cresterea reputatiei, imbunatatirea site-ului in ceea ce priveste continului si design-ul si nu numai.

Creativitate, originalitate si calitate sunt cateva dintre cuvintele care definesc echipa FIBER IT.

Indiferent de tipul afacerii tale, SEO este esentiala pentru a te putea bucura de succes. Aspectele precum viteza de incarcare a site-ului, erorile de incarcare, structurarea si relevanta continului sunt cateva din factorii cei mai importanti ai unei optimizari SEO. Un site bine structurat va aduce dupa sine mai multi vizitatori care petrec o durata mai mare de timp in site.

Servicii SEO oferite

Printre serviciile SEO pe care echipa noastra le ofera se numara: analizarea si optimizarea cuvintelor cheie relevante si in concordanta cu site-ul respectiv, analiza competitiei si construirea unei strategii care vizeaza depasirea acesteia, analiza si optimizarea continutului din site, analiza si optimizarea constructiei ( structurii ) site-ului, publicare de continut, asigurarea unei prezente puternice in mediul online, personalizarea site-ului in functie de preferinte, monitorizarea evolutiei site-ului.

Optimizarea on-page si off-page

Echipa FIBER IT ofera servicii de cea mai buna calitate in ceea ce priveste ooptimizarea on-page si off-page. In cadrul optimizarii on-page echipa noastra va avea grija sa imbunatateasca viteza de incarcare a site-ului indiferent de tipul dispzitivului de pe care este accesat, sa foloseasca titluri si descrieri concludente, sa elimine eventualele erori aparute, sa optimizeze strucutura site-ului pentru ca acesta sa poata fi navigat cu usurinta, sa prelucreze imaginile si sa creeze vizitatorilor o experienta foarte placuta in site.

In ceea ce priveste optimizarea off-page, avem grija sa cream cat mai multe linkuri de calitate care sa aduca site-ul cat mai sus in rezultatele motoarelor de cautare. Mai exact ne vom axa pe distribuirea cat mai eficienta a continutului si atragerea atentiei vizitatorilor asupra site-ului.

Vom crea campanii de content marketing pe retelele sociale, ne vom axa pe video content si infografic de calitate, postari de articole interesante si atractive si nu numai.

Optimizarea strategica si eficienta inseamna un site de succes

FIBER IT ofera servicii de optimizare eficiente si de calitate care garanteaza succesul site-ului tau. Depasirea competitiei construirea unui continut relevant si cresterea numarului vizitatorilor sunt principalele aspecte pe care ne axam.

Specialistii nostri au grija ca site-ul sa aiba un continut clar si relevant, meta descrieri folosite inteligent, cuvinte cheie care sa atraga cat mai multi vizitatori si un design modern si original.

Relevanta continutului este cheia spre un site de impact, care sa atraga clienti. Un continut relevant va atrage automat vizitatori care vor petrece mai mult timp in site si care vor aduce dupa sine alti vizitatori. Pe langa lucrurile mentionate mai sus, FIBER IT are grija sa optimizeze site-ul astfel incat acesta sa fie mobile friendly si sa se incarce repede si usor de pe orice dispozitiv.

Apeleaza cu incredere la serviciile FIBER IT si bucra-te de un business de succes.